• Bij ons kom je terecht in een warme en huiselijke sfeer
  • Ons warme gezin verwelkomt je graag voor een onvergetelijk verblijf

Over ons

Wij zijn een nieuw samengesteld gezin met 8 kinderen. De warmte en gezelligheid binnen ons gezin willen we graag delen met onze gasten. Bed & Boterham Carpe Diem is je “thuis” wanneer je weg bent van huis. Kies je voor een verblijf bij ons, dan kies je voor een warme ontvangst, een rustgevende overnachting en een heerlijk ontbijt in huiselijke sfeer.

Wij laten iedereen in zijn of haar eigenheid. Wil je op je gemak zelf je ontbijt klaarmaken? Geen probleem, we zorgen dat alles in huis is. Heb je echter geen tijd om te ontbijten? Dan stellen we met de grootste zorg een lekker pakket samen, makkelijk voor onderweg. Wij houden rekening met jouw wensen.

Alle ruimtes in de B&B zijn rookvrij. Ook is er een overdekte fietsenstalling en ruime parking voorzien. Huisdieren zijn niet toegelaten. Kom onze gezellige kamers, vernoemd naar onze kinderen, en prachtige leefruimtes ontdekken.

We hopen je snel te mogen verwelkomen!

Katrijn & Bert
Tommy, Zita, Menno, Mathias, Boaz, Noi, Mirthe & Nino

Bij B&B Carpe Diem kom je terecht in een wereld van gezelligheid
De warmte en gezelligheid binnen ons gezin willen we graag delen met onze gasten
Bed & Boterham Carpe Diem is je “thuis” wanneer je weg bent van huis.
Kies je voor een verblijf bij ons, dan kies je voor een warme ontvangst en een rustgevende overnachting
In onze B&B geniet je een heerlijk ontbijt in huiselijke sfeer
Wij doen niets liever dan jou een onvergetelijk verblijf bezorgen

Een oprechte
dankjewel ...

Aan Bert, om me de kans te geven mijn droom te kunnen verwezenlijken. Aan Tommy, voor zijn goede raad en feedback. Aan Menno, Noi, Boaz en Zita, de rode draad in mijn leven, die me de waarde van het leven hebben doen beseffen. Aan Mathias en Mirthe, omdat ze een mooi voorbeeld zijn van “zorgen voor”. Aan Nino, die me met zijn speels enthousiasme geholpen heeft. Aan mijn hartsvriendin, Ilse, voor alle hulp met een lach en een traan. Aan mijn familie en vrienden, om in me te geloven. Aan Creatic Digital Agency, om deze mooie website op maat te maken. En ten slotte wil ik al mijn toekomstige gasten bedanken, jullie laten mijn droom mee uitkomen.

Katrijn

  • Wij hopen je snel te verwelkomen in onze B&B!