• Carpe Diem - Bed & boterham - Genieten troef!
  • Een kraakvers ontbijt in een gezellige en huiselijke sfeer

Voorzieningen

Als je bij aankomst zin hebt in een lekkere kop koffie of thee, kan je deze nuttigen in onze gezellige keuken, waar je alles kan vinden. Frisdrank en water zijn steeds aanwezig.

Bij Carpe Diem kiezen we voor een persoonlijke bediening en huiselijke sfeer. Voor de gezelligheid ontbijten alle gasten aan één lange tafel. Er zijn echter twee keukeneilanden. Je kan dus ook zelf koken. Geef ons vooraf even een seintje, dan halen we alles voor je in huis.

Je wordt hoe dan ook verwend met een gevarieerd en gezond ontbijt. Dit omvat huisbereide producten, verschillende broodsoorten met beleg naar keuze, fruitsap, verse fruitsla enz. We maken met veel plezier een lunchpakket voor je klaar (op aanvraag), er is voor ieder wat wils.

Wij hebben voor iedereen wat wils
Een warm verblijf waarin je de tijd van je leven beleeft
Genieten troef met ons kraakvers en uitgebreid ontbijt!
Gezellig ontbijten met het hele gezin: bij ons kom je in een wereld van gezelligheid terecht
Een prachtige en unieke inrichting en een al even unieke, warme sfeer
In onze B&B kom je volledig tot rust en kun je heerlijk genieten

Naast de keuken vind je de gemeenschappelijke leefruimte, waar je kan relaxen in comfortabele zetels of met het gezin tv- kijken bij de openhaard.

Heb je nood aan wat buitenlucht? Je kan bij mooi weer ontbijten in de gezellige tuin, tussen de (fruit)bomen. Of zet je rustig neer in de loungeset met een goed boek of geniet heerlijk in de jacuzzi. Bij slecht weer kan je overdekt buiten zitten en er is een warmtebron voorzien, voor die koude avonden.

Alle ruimtes in onze B&B zijn rookvrij. Er is een overdekte fietsenstalling en ruime parking voorzien.